Projecten

Van den Dorpel Elektrotechniek heeft ruim 40 jaar ervaring. Hieronder een overzicht van enkele gerealiseerde projecten.

Grote woning in Oosterbeek die door John van den Dorpel geheel is voorzien van nieuwe elektriche installaties.

Pietersbergseweg Oosterbeek

Deze woning is geheel voorzien van een nieuwe elektrische installatie. Alle kamers zijn voorzien van een telefoon-, antenne- en internetaansluiting. Na de verbouwing is de garage van een nieuwe installatie voorzien.

Hierna is het bijgebouw deels van nieuwe elektrische installatie voorzien, inclusief telefoon, antenne en internet aansluiting.

Historisch pand in Rheden. Door John van den Dorpel Elektrotechniek voorzien van elektrische installaties in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. Draadloze verlichting Domotica.

Pand in Rheden

De elektrische installatie aangepast omdat er een nieuwe keuken geplaatst werd. Omdat de plafonds intact bleven moest er een oplossing bedacht worden om de wandlampen aan te sturen. Er is voor gekozen om de verlichting draadloos (Domotica) te bedienen.

In dit prachtige architectonisch originele pand aan de Apeldoornseweg in Arnhem  is een Geheel nieuwe elektrische installatie aangebracht. Nieuwe data bekabeling gelegd t.b.v. het computernetwerk.

Apeldoornseweg Arnhem

Geheel nieuwe elektrische installatie aangebracht.
Nieuwe data bekabeling gelegd t.b.v. het computernetwerk.

In dit gerenoveerde appartementencomplex in Arnhem is een geheel nieuwe installatie aangebracht door Van den Dorp Elektrotechniek. Voor de bovenwoningen is gekozen voor een gescheiden electrische installatie met elk een eigen groepenkast en intercom. Bene

V. Hasseltstraat Arnhem

In alle appartementen een geheel nieuwe installatie aangebracht. De bovenwoningen zijn voorzien van intercom en hebben een gescheiden elektrische installatie met elk een eigen groepenkast. De benedenwoningen zijn voorzien van een draadloos (Domotica) aangestuurd mechanisch ventilatie systeem.

Huis in Velp, Gelderland, voorzien van nieuwe elektrische installatie en databekabeling. In de werkplaats een 3 fasen voeding met een aparte groepenkast.

Stationsplein Velp

Geheel nieuwe elektrische installatie aangebracht. Nieuwe databekabeling gelegd t.b.v. het computernetwerk. Omdat er in de schuur een werkplaats werd gemaakt, is er een 3fasen voeding naar de schuur gebracht, met een aparte groepenkast.

Oud historisch pand in Velp, Gelderland voorzien van geheel nieuwe electrische installatie na verbouwing van de woning.

Stationsplein Velp

Geheel nieuwe elektrische installatie aangebracht. Nadat de verbouwing gereed was, nog verschillende uitbreidingen gemaakt t.b.v. diverse aanpassingen in en om de woning.

Spijkerstraat Arnhem

Acht appartementen inclusief een berging, zijn geheel van een nieuwe installatie voorzien. In alle gemeenschappelijke ruimten wordt verlichting geschakeld d.m.v. bewegingsmelders. De deurcommunicatie van de boven appartementen (4 stuks) is gerealiseerd d.m.v. een Comelit intercom systeem.

Authentieke woning in Velp geheel voorzien van een nieuwe installatie. Draadloos schakelen domotica CAI installatie, complete bedrading voor alarmsysteem.

Beekhuizenseweg Velp

Authentieke woning waarin een geheel nieuwe installatie is aangelegd. Diverse toepassingen in draadloos schakelen (domotica) uitgevoerd. Complete CAI installatie aangelegd. Complete bedrading voor het alarmsysteem aangelegd. Zeer mooie woning zowel binnen als buiten geheel in de authentieke stijl opgebouwd met het comfort van deze tijd.

Huis aan de Bakenbergseweg in Arnhem, Hier een geheel nieuwe installatie aangelegd. Twee badkamers voorzien van elektrische vloerverwarming. Verder is de gehele installatie als gebruikelijk geïnstalleerd.

Bakenbergseweg Arnhem

Hier een geheel nieuwe installatie aangelegd. Twee badkamers voorzien van elektrische vloerverwarming. Verder is de gehele installatie als gebruikelijk geïnstalleerd. Na de verbouwing nog wat aanpassingen gedaan zodat de bewoners geheel tevreden zijn.

Sportschool in Arnhem. uitbreiding elektrische installatie, beamer, luidspekers, tv aansluitingen

Eusebiusplein Arnhem Your Health

Een uitbreiding van de bestaande installatie gedaan vanwege een aanpassing van het concept. De verlichting is vernieuwd en de aansluitingen van diverse fitness apparaten zijn verzorgd. Nieuwe TV aansluitingen verzorgd en een "virtual spinning" ruimte met beamer en luidsprekers gemonteerd en aangesloten.

Foto van een historisch pand aan de Jan Luijkenlaan Velp  Diverse aanpassingen en uitbreidingen toegepast waaronder: groepen voor wasmachine en wasdroger, installatie in de badkamer. Installatie in bijkeuken en schuur, installatie in de keuken. Nieuwe gro

Jan Luijkenlaan Velp

Diverse aanpassingen en uitbreidingen toegepast waaronder: groepen voor wasmachine en wasdroger, installatie in de badkamer. Installatie in bijkeuken en schuur, installatie in de keuken. Nieuwe groepenkast gemonteerd en verder diverse aanpassingen in het huis.

Historisch pand in Velp dat verbouwd is tot winkel. Alle data en telefoonlijnen aangepast en verlichting ge monteerd.

Hoofdstraat Velp

Kledingwinkel / webshop: Hippe kippe

In dit historische gebouw is deels nieuwe installatie aangelegd teneinde hier een kledingwinkel te kunnen huisvesten. Alle data en telefoonlijnen zijn aangepast. Verlichting is gemonteerd.

Opslagloods van een wooninrichtingsbedrijf in Elst Gelderland van verlichting voorzien.

Arentsen, Aamsestraat Elst

Opslagloods van verlichting voorzien. In de showroom op de begane grond diverse aanpassingen t.a.v. de verlichting gerealiseerd. De showroom op de bovenverdieping is van "loopverlichting" voorzien. Deze modificaties in verschillende stappen uitgevoerd, om een minimale verstoring te waarborgen.

Volledig gerestaureerde boerderij in Herveld voorzien van nieuwe installatie.

Lechstraat Herveld

Oude volledig gerestaureerde boerderij. Diverse aanpassingen in de woning gedaan. De schuur / garage volledig van een nieuwe installatie voorzien.

Foto van een huis in Oosterbeek, voorzien van nieuwe electrische installatie en antenne en computerbekabeling.

Oosterbeek

Deze woning is van een volledig nieuwe installatie voorzien. Ook de antenne- en computerbekabeling is geheel vernieuwd. Na de verbouwing, het tuinhuisje van elektriciteit voorzien.

drie panden in oosterbeek gerenoveerd en elektrische installaties aangelegd door John van Dorpel Elektrotechniek uit Veghel.

Bato's weg Oosterbeek

Drie panden zijn geheel gerenoveerd en van een nieuwe elektrische installatie voorzien. De installaties zijn volledig conventioneel uitgevoerd.

Witte karakteristieke woning in Oosterbeek gerenoveerd en elektrische installaties uitgebreid en vernieuwd. Wandcontactdozen, server, multimediacenter.

Lukassenpad Oosterbeek

Deze karakteristieke woning is geheel gerenoveerd en uitgebouwd. Deels onderkelderd. De elektrische installatie is zeer uitgebreid en geheel nieuw. Alle kamers zijn voorzien van een of meer computeraansluitingen welke in de meterkast uitkomen. Hier is dus plaats om een eventuele server of zelfs een multimedia center te plaatsen. De bewoners kozen ervoor om bijna alle lichtpunten middels een wandcontactdoos uit te voeren. Om dit herkenbaar te maken zijn deze wandcontactdozen 90 verdraaid (gaten verticaal).

Oplaadpunt voor electrische auto aanegelegd in Oosterbeek.

Oosterbeek

Een klant heeft een elektrische auto gekocht. De aansluiting voor de auto moest de standaard "type2 mode3" zijn. De vraag was of van den Dorpel-Elektrotechniek een oplaadpunt kon verzorgen. Omdat de huisinstallatie 1 fase ter beschikking had en de aansluiting toch zgn. type 2 mode 3 moest zijn, is er naar een passende oplossing gezocht. Het oplaadpunt is aan de zijgevel van de woning gemonteerd. In de woning is er in de groepenkast een extra aardlekautomaat geplaatst met een separate kWh meter, zodat de opgenomen (laad)energie in kaart kan worden gebracht en indien het een leaseauto betreft, aan de werkgever kan worden gedeclareerd.